Initial Setup

 

Syndicate content
First time issues or questions setting up xTuple ERP? Try here first.
TopicRepliesViewsCreatedLast replysort icon
EFT Tab on Bank Not Available, Encryption Key Loaded, EFT Enable Radio Button Selected - 4.9.5
2
103 by patrick eidemiller
01/27/2017 - 15:59
by patrick eidemiller
01/27/2017 - 18:23
I am getting an error when I try to edit user "admin
3
236 by odayski
11/12/2016 - 08:30
by odayski
01/19/2017 - 09:05
Upgrade Postbooks 4.9 to 4.10 database
0
163 by gerhardpet
12/21/2016 - 06:24
n/a
I'm doing something wrong, I am getting error trying to log into Xtuple on my computer.
2
214 by odayski
10/05/2016 - 09:15
by odayski
11/09/2016 - 12:42
Error posting invoices
7
274 by Samuel Coleman
10/24/2016 - 08:36
by ptyler
10/24/2016 - 11:00
[Solved] REST setup
2
194 by Samuel Coleman
10/20/2016 - 16:54
by Samuel Coleman
10/24/2016 - 08:17
Where do I get the 4.9.2 client; sourceforge downloads 4.9.1
2
203 by odayski
09/29/2016 - 12:41
by odayski
09/30/2016 - 06:24
Logo prints smaller than actual size on purchase order
0
241 by ersaxp
08/20/2016 - 12:00
n/a
Blank Database / Quick Start DB...
0
260 by iTenol
08/15/2016 - 14:21
n/a
Check Format
5
221 by Torrey
08/07/2016 - 10:44
by Torrey
08/09/2016 - 16:48
Can I run 2 versions of PostgreSQL on the same server?
3
190 by wrjacobs
08/05/2016 - 04:26
by wrjacobs
08/05/2016 - 19:44
xTuple client freezes every 30 seconds (Windows 7 x64)
3
303 by pgreenwood
07/19/2016 - 09:45
by lanwater
07/20/2016 - 12:11
Not letting me in
2
326 by Durkis
06/21/2016 - 03:25
by tomdatkins
06/21/2016 - 06:26
xtuple 4.9.5 missing libraries
22
663 by gauth.midac
05/04/2016 - 12:48
by jhogan
06/14/2016 - 15:42
Install fails
0
269 by aepstein
06/13/2016 - 15:32
n/a
error restore PostgreSQL databse on QNAP
0
543 by Arne78
06/12/2016 - 19:55
n/a
v4.9.3 Client Side Setup -> localhost access
2
267 by EKG MIS
05/27/2016 - 11:48
by EKG MIS
05/27/2016 - 13:08
v4.9.3 C/S - pg_hba.conf issue
2
299 by EKG MIS
04/19/2016 - 16:02
by EKG MIS
04/19/2016 - 17:01
it doesnt recognize accounts in GJ entries!!
2
394 by faststare08
03/27/2016 - 02:11
by tomdatkins
04/19/2016 - 16:22
v4.9.3 Client Side Setup -> Mac workstation access
4
321 by EKG MIS
04/08/2016 - 11:22
by EKG MIS
04/12/2016 - 10:55
Unicode error on attempting to install quickstart wizard (Debian Jessie)
0
424 by rob7
03/29/2016 - 17:08
n/a
MaintainImages
0
365 by hartscott
03/13/2016 - 19:47
n/a
Multiselect from parameter widget
0
432 by javiercabe
03/04/2016 - 12:20
n/a
Vat - South Africa
10
1408 by ranisha
08/20/2012 - 03:51
by anderson
02/18/2016 - 22:41
Empty Backup 4.9.2 ----- Not working????
0
380 by Abu-Hafss
02/07/2016 - 17:42
n/a
No New Posts
No New Posts
New Posts
New Posts
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Sticky Thread
Sticky Thread
Locked Thread
Locked Thread